Valentine’s Day – ZAFUL

Zdravoo, Valentine’s Day nam kuca na vrata i svi srećno zaljubljeni su uzbuđeni zbog toga. Neću vam pisati o poklonima, već sam pisala Pokloni (Prvi deo), kao i Pokloni (Drugi deo) mislim da zaista mogu da se primene i za dan zaljubljenih. Danas vam pišem o outfit-u… Predlog šta možete drage dame obući taj dan!

Fokusirala sam se samo na Zaful sajt, jer imaju divne komade i divnu akciju za Valentine’s Day. Moram da napomenem da ja ne volim dan zaljubljenih, smatram da ljubav treba da se pokazuje svaki dan, a ne samo jedan dan u godini… Ali nećemo sad o mojoj filozofiji, već o outfit-u.

 • Low Cut Draped Party Wear Tulip Dress
  Ova haljina me je ostavila bez daha! Znate da volim V izraz i gola leđa, ali ne znate da obožavam kratko – dugu haljinu… Haljinu na kojoj je prednji deo malo kraći! Ova haljinica je idealna! V izraz je tu. Gola leđa su tu. Valentine’s Day mi je nekako u pink boji… sve nijanse pink boje. Pored toga nije kratka, ali nije ni duga. Definitivno me je Zaful kupio ovom haljinom!
  Low Cut Draped Party Wear Tulip Dress - PINK M
 • Velvet Backless Skater Dress
  Za devojke koje ne preferiraju pink nijanse tu je jedna bordo haljina. Naravno i kod nje su gola leđa, pa dan zaljubljenih je tu, možete da pokažete i sexy stranu. Mislim da ovaj kroj haljine stoji i mršavicama i elegatno popunjenim damama. Sa ovom haljinom sigurno nećete pogrešiti!
  Velvet Backless Skater Dress - RED S
 • Ruffles Cut Out Choker Mini Dress
  Obožavam haljine koje dobro idu i uz patike i uz štikle. I da, zaista mislim da je ova haljinica jedna od njih! Ništa bolje ne postoji od praktične haljine! Ovaj kroj, ova boja, ovi karneri… Haljina sama za sebe daje posebnu čar, a mini otvor na leđima je tu da joj pruži notu slatkoće i seksipila.
  Ruffles Cut Out Choker Mini Dress - PINKBEIGE M
 • High Waist Mermaid Bodycon Skirt
  Za devojke koje ne vole haljine tu je i jedna slatka crvena suknja. Ova dužina i ovaj kroj svakoj devojci lepo stoji. Mislim da su karneri uvek u modi. Jedna ženstvenost i elegancija u prelepoj suknji.
  High Waist Mermaid Bodycon Skirt - BURGUNDY S
 • Lace Off The Shoulder Bodysuit
  Suknji moramo da damo i gornji deo! Pored svih sexy izraza iznenadićete se koliko volim i preferiram bodi. Znam da mali broj devojaka njih voli, ali ja mislim da su jako praktični, udobni i lepi – posebno u zimskom periodu! Crni čipkani bodi uz crvenu suknju je pun pogodak!
  Lace Off The Shoulder Bodysuit - BLACK S

Dame da li ste vi odlučile šta ćete obući za Valentine’s Day, da li će to biti neka haljinica sa Zaful sajta ili ipak neka suknjica?


Reader Comments

 1. Crvena haljina me kupila 😍😍😍😍😍😍😍 a tek bodi crni ajjj kako je Dobar ❤️❤️❤️👌👌👌 predivan Post draga hvala, nisam ni znala da imaju tako dobrih stvari ❤️

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *