Uz Yolobook uspomene ne blede

Uz Yolobook uspomene ne blede

Godine prolaze, uspomene nastaju…

“I dok otkucava poslednji minut u ovom danu, sedim zamišljeno na omiljenom mestu u sobi i posmatram mali crni tatin sat. Sat koji ima skoro godina koliko i ja. Sećam se kada ga je tata doneo, i ako sam bila mala, kroz maglu i sa osmehom na licu se sećam. Sećam se njega i njegovog osmeha, setim se igara i svemu što me je učio… Ali otvoram YoloBook, jer tu uspomene ostaju. Tu uspomene ne blede…”

Mnogo poruka i pitanja dobijam na instagramu koji je razlog zbog kojeg toliko volim urađene fotografije, kažete mi: “Živimo u brzom vremenu, ko još radi fotografije, ko se time bavi, odakle ti snaga za izradu svih fotografija i čuvanje albuma?” 

(Možda je vreme da odgovorim i da stavimo tačku na to pitanje.)

Baš zato dragi moji…
Baš zato što živimo u brzom vremenu, što nikada ne znamo šta nosi dan, a šta noć. Što ne znamo šta sve može da se desi i da li ćemo se sutra probuditi nasmejani, zdravi i biti sa ljudima koji nam znače sve. E pa ja sam imala tu nesreću, da izgubim najvoljenije ljude u životu, Bog ih je uzeo premlade. Uzeo je one osobe sa kojima imam najmanje fotografija, uzeo je one osobe koje nisu voleli da se slikaju… i one slike koje sam imala, koje su bile na računaru, desile su se dodatne loše situacije sa samim računarom, da ni njih nemam. Trenutno imam do 10-tak fotografija. To je malo! To je malo ukoliko izgubite nekog dok ste još dete, pa ga se sećate kroz maglu i kroz te urađene slike! I sve što vam najviše znači su upravo te urađene fotografije i ništa više. I te iste fotografije radite za svaki album koji imate… Radite jer se plašite da ćete i njih izgubiti. 
  
Iz tog razloga ja sada svaki trenutak čuvam, snimam i slikam, radim i obrađujem fotografije, čuvam sve albume na posebnom mestu… jer život je prekratak za uspomene koje blede. Život je prekratak da se ne zabeleže fotografije i ne sačuvaju… Život je prekratak da bi se nekog sećali kroz maglu…

I istina je da je ranijih godina bio problem raditi fotografije. Moralo se pre svega naći dobra foto radnja (studio), odneti fotografije, tačnije onaj filmić, kasnije na CD-u, odabrati pravu veličinu fotografije, da ne bude ni prevelika ali ni premala već da bude idealna za album koji imaš i onda čekanje da budu izrađene. Zahtevalo je dosta novca i dosta strpljenja. Ali sada je sve dosta lakše jer je tu YoloBook

Kada sam pre par meseci zapazila YoloBook na društvenoj mreži instagram, samo sam rekla sebi “Koliko ovo izgleda kul!” … i zaista je tako! 

Yolobook je malo savršenstvo koje čuva sve uspomene i emocije, a ne oduzima ni mnogo vremena ni mnogo novca. 
Da, da baš tako! Uz Yolobook nema više čekanja danima da se fotografije izrade, nema nerviranja ako nisu dovoljno velike ili male za album, nema toliko trošenja novca. Yolobook je idealno rešenje za čuvanje uspomena. Na jedan klik dobijate sve… 

YoloBook sadrži 48 fotografija, korice za album i radi se u tri dimenzije. Znači potrebno je da odete na njihov sajt, prijavite se, ubacite 48 fotkica i izaberete dimenziju. U ponudi ima veliki asortiman korica, pa će vam sigurno biti najteže upravo koricu da odaberete. Ukoliko ne budete mogli koricu da odaberete, ne brinite jer YoloBook nudi divne pogodnosi za osobe koje naručuju 2-3 albuma! 

Ja sam odabrala dva albuma, jedan je za moju malu kumicu, drugi za moju malenkost! Prvi album sam izabrala sa belom delom, tačnije korica albuma ima mogućnost da se piše i crta. Moja zamisao je da napišem ANA i da posle stavim otisak njene rukice (šake). Mislim da je ovo idealan poklon, posebno što želim da joj poklanjam ove albume na svakih tri godine.

Prvi Anin album je napravljen od njenih slika od rođenja, do dana danas, do svoje 3 godine. Verujem da će za koju godinu uživati u YoloBook albumu i njenim slikama. Prva strana u svakom albumu je namenjena za ime, datum i poruku, što govori da je idelan za poklon. Baš ta prva strana i poruka daje jednu posebnu čar! 

Drugi album je za mene, korice sa šarenim srcama, kao dokaz da su u albumu fotografije koje su napravljene sa meni bitnih događaja!

Moram da napomenem da YoloBook ima još jednu pogodnost. Napravljen je kao blokčić i samim tim ukoliko želite da stavite fotografiju u ram ili okačite negde kao što ću ja, vrlo lako možete samo izcepati iz albuma! 

Da li i vi volite da čuvate uspomene u albumima?
Da li ste imali iskustva sa YoloBook i ako jeste kakva su? 


Reader Comments

  1. Ovo su oni tekstovi kojima me Viki ostavi bez teksta, dovede do stadijuma da se naježim, da budem na ivici suza. To su oni tekstovi zbog kojih obožavam tvoj blog. 😍😘❤

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *