Uz malu maramu, leto je prodisalo

Uz malu maramu, leto je prodisalo

Zdravo! Stiglo nam je leto, rekla bih da je ovo jedno Varljivo leto. Leto 2018-te godine krasi red kiše, red sunca, red sivo-crnih oblaka, red sunca, red grmljavine… Da, svakako je Varljivo leto. Svake godine letnju sezonu ulepšavaju detalji, uglanom su to šeširi, šarene torbe i narukvice, kao i jaki/drečavi karmini.
Ova sezona je malo drugačija, čini mi se da je dobila jednu notu elegancije, pa su nam tu marame. Male i velike. Jednobojne i šarene. Široke i uske. Ovo leto će definitivno obeležiti marame.

Ja sam se odučila za male marame, smatram da su praktičnije, lepše i da daju jednu čar kombinaciji (svakoj!) Dok sam gledala novosti na instagramu, ugledala sam profil pod nazivom MalaMarama. Mislim da je to bila ljubav na prvi pogled. Kontaktirala sam ih i na moju kućnu adresu je stiglo tri prelepe marame.

Za početak me je oduševilo pakovanje. Svako ko me duže prati zna koliko volim “kraljevski stil”. Pečat sa inicijalima MM me je kupio za ceo život. Zaljubljena sam u ove pečate, oduvek! Ukoliko ste gledali neki film ili seriju u X veku, sa Kraljevinom i Vladavinom, gde se pečat stavljao sa otopljenom svećom ili par kapljica krvi, to je to! Taj rad. Dezen. Fond inicijala. Pakovanje je celo čarobno!

Prva je elegantna crna mala marama, koja je idealna za košulje (oko kragne), oko zgloba na ruci i preko nje da se stavi sat. Morska plava marama je druga. Tamno plava sa zlatnim detaljima koja odiše morem, plažama i odmorom. Idealna je za svaku kombinaciju za plažu i šetnje kraj plaže. Oko vrata, oko zgloba, rep ili punđa vrlo lepo pristaju sa ovom maramom. Treća i definitivno moja omiljena je marama belo-šampajac boje sa svetlo roze i krem detaljima. Ona je idelana za sve. Za kosu, oko vrata, zgloba, bicepsa, na torbi, ali i oko noge… Devojke zaboravite ovo leto na narukvice za noge, jer je tu MalaMarama! Umesto narukvice zavežite maramu i postanite sexy lady! 😉 (PS idealno je uz salonke i lepršavu haljinu)

Sada vas ostavljam da uživate u slikama i dizajnu samih marama, a uskoro vas očekuju i ideje. Kako da na najbolji način iznesete MaluMaramu i budete jedna elegatna damica.


Da li vi volite detalje poput marame?
Koji je vaš omiljeni dezen MaleMarame?

 


Reader Comments

  1. Da da naravno d a volim mislim likepo mi bude uvijek na nekom vidjet ali ja licno nemam nijedne tako divne i elegantne u mene su sve samo one bajkerske hahahah mislim ono kad se vozim motorom pa mi treba da mi na puše u vrat 🤣 ali ovo je nesto skroz posebno jer su boje toliko divne i bas se mogu uz sve kombinirati 💗👌 jedva cekam da nam stavis koju sliku sa maramama da vidimo kako si ih uparila 💗ljubim teeee

  2. Volim marame i volim tvoje postove! Slike su ti divne, a vidim da se Mala Marama brend baš potrudio oko detalja! Odlične su kombinacije boja, dopada mi se što primena marama može da bude raznolika. ❤

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *