Septembar u mom sokaku

Septembar u mom sokaku

Septembar. Mesec novih početaka. Mesec nadanja. Mesec ljubavi. Mesec koji sam zavolela. Mesec u kojem leto i dalje traje… Leto je i dalje tu, ali na pragu nam je jesan. U čast jeseni koja nam stiže spremila sam jedan brzinski outfit. 

Ukoliko ne znate šta da obučete ili jednostavno žurite, haljina je uvek i zauvek najbolje rešenje. Što jednobojnija haljina to bolje! Patikice ili štikle, nije ni bitno, jer svakako ćete izgledati WOW! 

Moglo bi se reći da je to moja “tajna” za brz i praktičan outfit 😀

Sexy White Embellished Design Summer Dress

Ja sam se opredelila za belu haljinicu sa AMI CLUBWEAR sajta. Široka haljina koja pada, sa čipkom i ružicama po njoj. Odlična haljina i vrlo praktična za kombinovanje, jedina mana joj je što je od debljeg materijala plus ima i postavu, koja je takođe deblja. Što znači da nije za letnje dane, ali za jesenje i ovaj prelazni period iz toplog u hladno je idealna. 

Sexy Gold Floral Leaf Carved Bracelet Cuff

Jednostavni outfit sam upotpunila sa braon/bež torbicom i zlatnom narkvicom. Za narukvicu sam se plašila da li će mi biti dobra, ali i ovaj put AMI CLUBWER je opravdao sva moja očekivanja. Veličina narukvice, kao da je pravljena po mojoj meri… Što me je dodatno oduševilo! (ko ima jako tanke ruke, znaće o čemu pričam 😉 )

Sexy White Embellished Design Summer Dress

Ovaj put sam obula bele patikice, ali sigurno ćete me viđati u ovoj haljini i sa štiklama, a i u glažnjačama. Divno se kombinuje i sa kaišem, ukoliko želite da istaknete struk, sa kožnom jakom, ali i kaputom kada zahladi. 😉

Sexy White Embellished Design Summer Dress
Sexy White Embellished Design Summer Dress
Sexy White Embellished Design Summer Dress

Nadam se da vam se dopada ovaj moj brzinski jednostavan outfit. Šta vam se više sviđa letnja haljina (koja je nažalost sve samo letnja nije, ali nema veze svakako nije promašaj) ili zlatna narukvica? Na AMI CLUBWEAR sajtu je sada veliko sniženje, ja ću da ga iskoristim, a vi?  

Takođe, nadam se da vam se i slike dopadaju. Rešila sam da od sestre napravim fotografa! 😀


Reader Comments

  1. Bas mi se doapdaju stvari a ta haljinica je pun pogodak za ovo vrijeme kod nas je bas zahladilo vec i super bi mi dosla a i ta narukvica super detalj draga ❤️ kad sam vidjela da si napisala na instagramu za novi post odmah sam morala da dođem da procitam i vidim ove ostale fotke bas mi se doapdaju de nam češće ovakvih fotkica draga, ja volim kad onaj ko slika to zna i raditi 💗💗💗💗💗 svaka čast ❤️💗💗ljubim teeee 💗

  2. Belu haljinicu sam tražila po Amiclubwear sajtu, al je izgleda prodata… Preslatka je i ti si je super iznela uz te patikice. Narukvica je veoma efektna, nisam znala da imaju i nakit 🙂

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *