Pokloni (Prvi deo)

Pokloni (Prvi deo)

Sezona slava je počela, tu su i rođendani.. Na vratima čeka Nova Godina, Božić i dan zaljubljenih.. S obzirom da sam na glasu da su moji pokloni najbolji i najoriginalniji. Rešila sam da vam podelim par ideja..

Ja se vodim time da zaista nekome poklonim nešto što mu treba ili znam da će mu u budućnosti trebati. Ako toj osobi ništa konkretno nije potrebno, tada se upali moja lampica kreativnosti i originalnosti.

1. Slatkiši
Kada baš nemate ideju za poklon, slatkiši su Number One. Svi volimo slatkiše, i samo njih ne možemo tek tako da se odreknemo. I samim tim su slatkiši kod mene na Prvom mestu 😉

-Čokolade 2M Chocolates

Svi mi uživamo dok grickamo čokoladu, posebno ako smo je dobili od nama bitne osobe. 2M Chocolates imaju tu mogućnost da pored perfektonog ukusa bude i predivnog izgleda. Poruka ili neki simbol… I čokolada postaje jedinstvena.

– Čokolada Réel Chocolate
A ako biste da isprobavate razne ukuse tu je Réel Chocolate.

Ovo je jedna velika ljubav u jednoj čokoladnoj tabli. Specijalna belgijska čokolada kombinovana sa odabranim ukusnim semenkama, suvo smrznutim voćem i aromatičnim začinima. Jedna prava čarolija od čokolade.

Kreativni kolačići
Ako su vam čokolade male.. Tu su kolačići.

Pored divnog ukusa, tu je i predivni dezen. Tema koju vi poželite, ukus koji vi poželite. Jednom rečju kreativni kolači su idealni.

Korpa na poklon
Kada ste u žurbi, a treba vam zaista sladak i dobar poklon. Mislim da je najbolje rešenje Korpa na poklon.

Mala ili velika korpa. Samo slatkiši ili sa alkoholom. Koji slatkiši su u pitanju.. Sve to vi sami možete da birate. Da u korpi bude vaš užitak.. Ova korpa nije samo “rođendanska” ili “novogodišnja”, ona je za svaku priliku. Samim tim što vi sami birate sadržaj korpe, korpa dobija jednu predivnu notu baš za priliku koja vam je potrebna.

2. Planer/Rokovnik
Idealan poklon, rekla bih posebno za Novu Godinu ili rođendan. U ovom ludom vremenu u kojem živimo, planer ili rokovnik je jedna svetla tačka, da se bolje i lakše organizujemo.

-Planer smrcha & bo 
Neke stvari su jednostavnije i lakše kada ih stavite na papir.
Ono što je najzanimljivije kod ovog planera. Smrch & bo nudi tu mogućnost da pored spoljneg dizajna (korice), vi možete da birate i kakvu unutrašnjost želite. Samim tim, ako ste zahtevni što se tiče planera, ili znate nekog ko je veliki detaljista i komplikovan za odabir planera.. Topla preporuka za Smrch & bo.

Dear diary notebooks
Neću vam prikazati običnu svesku ili planer. Već svesku, dnevnik ili ti rokovnik možete ga nazvati kako želite sa crnim listovima.

Dear diary notebooks u svojoj ponudi imaju običe sveske, rokovnike, planere. Ali meni su i dalje fascinatni crni papiri. Sa tim se još uvek nisam susrela, i za mene zaista izgleda čarobno i idealno da se crta i da se kreativnost ispolji baš na crniom papiru. Ako neko voli da crta, žvrlja, da svoju kreativnost iznosi na papir ovo je idealan poklon 😉

– Planer Uređeni Haos
Male stvari i mali trenutci NISU MALI.

Pošle godine sam ga dobila za rođendan planer uređeni haos i zaista sam prijatno oduševljena. Ako želite da imate sve na jednom mestu.. Kada imate zakazano kod nekog doktora, kozmetičara ili frizera. Plan za putovanje, knjige koje ste pročitali, stvari koje ste nekome pozajmili, rođendani.. Prihodi i rashodi. Budžet. Kao i sam plan meseca i nedelje. Sve je tu. Svaki deo planera, svaka strana je namenjena za jedan segmet tvog života. Zanimljivo je to što za momke prave određene planere, tako da dragi momci ne brinite niste zapostavljeni 😉

3. Drvo
Drvene stvari su uvek najintrigatnije i uvek imaju posebnu čar.

– Olovke BioPen
Pored planera je potrebna i olovka.. A nema bolje od personalizovane olovke 🙂

BioPen – brendirane olovke prave drvene hemijske olovke sa gravurom. Vaš citat, ime, simbol ili logo na drvenoj olovci daje jednu eleganciju i jedinstvenosti. Posebno ako stavite jednu reč, simbol ili pak citat koji ima hiljadu uspomena, osobi kojoj poklanjate će biti još draže.

Vrdnik-drvo
Verujem da bi ljubiteljima dobre klope, kuvaricama i kuvarima bio idealan poklon daska za sečenje i posluživanje hrane.

Neka vaš poklon bude jedinstven uz citat, simbol ili možda sliku, jer Vrdnik-drvo koriste jedan od najboljih lasera za gravuru. Ali pored idealne gravure je tu i kvalitet, jer koriste isključivo plemenite vrste drveta kao što su orah, trešnja, badem, jasen, hrast… Kvalitetan poslužavnik, daska ili nož treba svakoj kući, svakom domaćinu i domaćici. Naravno, tu je još mnogo stvari koje rade i izrađuju, ali ja sam mislila na mali segment u kuhinji, koji je svima potreban.

4. Fotografije
Ne kaže se za džabe da slika (fotografija) vredi više od 1000 reči.

-Album Mem
Fotografije su osećanje, uspomene i ljubav. I to treba najbolje da se čuva.

Izaberite boju kože, citat, simbol ili samo inicijale i vaš album postaje magija. Mem su zaduženi za ručno rađene albume za fotografije. Svaka fotografija je unikatna, pa samim tim nek vam i album bude unikatan.

– Ram za slike (fotografije)
Anya StringArt pravi divne ramove uz pomoć drveta, eksera i čekića.

Bilo da je porodičan ram, za parove ili samo za jednu osobu, Anya StringArt uvek napravi da bude jedinstven i originalan.

5. Cveće

Za lepše polovine, cveće je uvek pun pogodak.

Krasuljak Flower Box
Staklene kutije, obične ili od pliša. Kockaste, okrugle, male ili velike… Pored odabira koje cveće želite i boje, svakako birate i koju kutiju želite.


Krasuljak Flower Box u svojoj ponudi zaista ima veliki asortiman. Ono što moje iskustvo govori.. Kutija je divna, jer kada cveće uvene kutija ostaje vama. A predivna je za čuvanje i odlaganje stvari. S obzirom da je trend “ruže u kutiji” i da ga svaka cvećara ima.. Krasuljak mi se dopao, jer nisu samo ruže te koje mogu da se nađu u kutiji. Skoro sam saznala da Krasuljak u svojoj ponudi ima i veštačke ruže ili ti plastične, što je zaista dobra stvar.

 


Reader Comments

  1. Post koji će mnogima poslužiti i inspirisati da darujemo onima koje volimo.❤Prelepo i sjajan izbor neobičnih poklončića.

  2. Ovo je sjajno. Ja nisam vido, ovakav izbor sjajno dobrih recenica.. Pre svega. Najvise su mi dragi pokloni “drvo”.. Ja cu svima kupovati one daske od plemenitog drveta jasena. Hvala ti draga Viojoleta, redovno pratim tvoj blog… Samo nastavi. Razveseljavas nam zivote.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *