Omiljena kombinacija u letnjim, paklenim danima

Omiljena kombinacija u letnjim, paklenim danima

Zdravo! Nije me bilo neko vreme, ali sada ću biti redovnija, obećavam 😉 
Dolazi jesen, sunca je sve manje i temperature su sve niže, ali sa vama moram da podelim jedan moj omiljeni letnji outfit. 

Definitivno otkriće leta i favorit avgusta jeste komplet sa sajta AMI CLUBWEAR. Garderoba mi nije izgledala mnogo kvalitetno na slikama, već prosečno. Ali morala sam da ih isprobam, jer ih mnogi hvale… i uverila sam se da zaista vrede. Nije ni čudo što sajt dobija samo reči hvale, kada su em lepe stvari, em od dobrog materijala. 

Sexy Blue Floral Print Sleeveless Two Piece Maxi Dress

Komplet suknja i top, mada se kod njih zove haljina, me je na prvi pogled oborio s nogu. Nije nešto što bih ja obukla, ali sam se zaljubila čim sam ugledala kombinaciju. Mogu slobodno da kažem da je ova kombinacija učinila da izađem iz svoje zone komfora.

Sexy Blue Floral Print Sleeveless Two Piece Maxi Dress

Nisam pristalica nošenja top – majice iako je napolju 100 stepeni, posebno ne one, koje pored golog stomaka imaju i gola leđa.

Kombinacija idelana za šetnju pored mora, po vrelom pesku i divnom zalasku sunca, ali ja sam je šetala po vrelom asfaltu i sivom Beogradu, jer dok neko odmara neko radi 😀 😀 

Komplet je prijatnog materijala, lagan i idealan za paklene dane, kome smetaju velike vrućine razumeće o čemu pričam! Gornji deo me mnogo podseća na kupaći kostim, materijal je isti, dok je suknja malo debljeg materijala. Cvetni dezen je nešto što sam celo leto nosila i u čemu sam se zaista osećala divno. Šlic na suknji je učinio da suknja bude još lepršavija i laganija. Kako bi kobinacija izgledala još laganije i opuštenije, upotpunila sam je sa belim sandalama i malom svetlo roze torbicom.

Sexy Blue Floral Print Sleeveless Two Piece Maxi Dress

Ukoliko ste malo više mrzovoljni, pa vam više odgovara kupovina iz fotelje, ili želite da kupite više stvari za manje parica, obavezno bacite oko na AMI CLUBWEAR, jer sajt ima jako kvalitetne stvari. A ukoliko se i vama dopada ovaj komplet i planirate put u tople krajeve ili se već sada spremate za sledeće leto. Pogledajte na OVOJ STRANICI komplet, trenutno je na ozbiljno dobrom sniženu!

Sexy Blue Floral Print Sleeveless Two Piece Maxi Dress

Nadam se da vam se svideo ovaj brzinski post i omiljeni praktični outfit. Uskoro vas očekuje još mnogo blog postova, kombinacija, i outfita sa sajta AMI CLUBWEAR. 


Reader Comments

  1. Moram da kazem da si stvarno u prav, kad im gledam stvari na sajtu totalno su drugacije i ne izgledaju mi toliko kvalitetne kao uzivo, mnogo volim njihove stvari i definitivno su mi oni favorit 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 A ti si mi tako divna ovu haljinu su iznijela tako lijepo i tako ti dobro stoji 😍😍kazem ja uvijek ti si za modela ❤️❤️

  2. Stvari su im savršene. Ja imam par komada i zaista nemam zamerki. Za ovaj komplet sam se dvoumila i ja pa odabrala nešto drugo.. Super je! 😍 ❤️

  3. Odlican post! Tacno se vidi da ti je ova promena stajlinga prijala! Ja sam bila skepticna po pitanju njihovih stvari, posebno jer svaki komad ima prefiks sexy, međutim može da se nađe sasvim lepa garderoba. Ovaj tvoj komplet je kao šiven za tebe, odlično si odabrala!

    1. Veruj mi i ja isto, pritom su im i modeli malo degutanti. Ali nemoj da si u strahu, ja sam uzela ovo i još dve haljine i narukvicu, to ćeš videti u nekom od narednih postova, i pokušaću da nadjem način da prikažem koliko su im kvalitetne stvari. Jednostavno sam šokirana, jer pored modela i naziva samih proizvoda sam zaista bila skeptična. <3

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *