Na kafi sa Sandrom Simić

Na kafi sa Sandrom Simić

Zdravo, vreme je za novo kafenisanje i novi intervju.
Ovog puta na vrućoj stolici uz vrelu kafu pričam sa Sandrom (@sandrisimma) 🙂
Sandru poznajem dugo i prvo kafenisanje nam je bilo u Kafeteriji Fontana na Novom Beogradu (ako me sećanje lepo služi 😉 )

SANDRA: Zdravo ljudi! Jako mi je drago što sam deo ovog divnog projekta, jer gde je kafenisanje tu sam i ja! He-he Drago mi je da me je Vikica pozvala i hvala mojoj divnoj Tijani koja me je nominovala da ćaskamo i razglabamo ženske teme!

MODA I TREND 

SANDRA: Iskreno, nisam neko ko prati TREND. Trendovi su prolazni, a moda večna. Moda je moja ljubav, svaki detalj na mom komadu odeće prica svoju pricu i mozda sam zato i upadljiva toliko 😂
Uvek sam bila drugacija, gledala sam ono sto se meni svidja, a ne većini. To preporučujem svim mladim devojkama. Mi nismo šablon, svaka od nas je jedinstvena i posebna. Pa tako i svaki komad gardarobe.
VIOLETA: U pravu si Sandra, ni ja ne pratim mnogo trendove. Volim jednostavnost i klasiku, business casual je moj stil. Trend mi se čini “iznosanim”, dođe i brzo prođe. Trebamo da imamo nešto svoje… svoj lični pečat.

ŠMINKA 

SANDRA: Ja sam manijak za šminkanje. Obozavam svaki puder, svaku senku i svaki korektor. Na mom stolu postoje proizvodi koji su skuplje plaćeni, i onih jeftinijih koje koristim svakog dana. Novac ne kupuje kvalitet, nadovezujem se i po pitanju mode i trenda. Svakom proizvodu dam drugu šansu, posle toga sledi bacanje u kantu, bez obzira koliko platila. Postoje jako dobri proizvodi po odličnim cenama, tako da ne opravdavam kada vidim devojku koja jednostavno “ne voli da se šminka”. Volim da vidim doteranu i ženu punu samopouzdanja, a to samopouzdanje mi daje upravo kada sam ja zadovoljna u ogledalu.
VIOLETA: Hahaha, Sandra smem li da kažem da ja ne volim da se šminkam 😀 Smatram da je svaka negovana devojka lepa i bez šminke, posebno ako ima srazmerno lice. Takođe, mislim da je devojka bez karmina ili balzama isto kao devojka bez gaćica… Zato, devojke uvek imajte balzam ili karmin na usnama.

NEGA PRE SVEGA 

SANDRA: I naravno pre šminke, postoji uvek ono što je ispod nje. Ni jedan puder ne može da pokrije lice ili telo koje nije negovano i problematično. Ja sam prvo za ono ” reši problem, pa onda rešavaj kupovinu pudera”. Svaki čovek jednostavno treba da vodi brigu o sebi i svom telu. Sem negovanja lica, negujte telo. Iznutra. Ubacite odlično gorivo i vi će te sijati. Spolja. Nema ništa lepše od žene i muškarca koji izgledaju negovano, primerno i lepo.
VIOLETA: Bravo Sandra, svaka ti je ki Njegoševa! Hahaha 😀
Moram da dodam samo ukoliko imate bilo koji problem, nemojte odustajati.

PRIJATELJSTVO I PARFEMI 

SANDRA: Kada bih morala da biram izmedju parfema i prijateljstva, odabrala bih parfem! Čudno?! Neee, parfem vas nikada neće izneveriti. He-he Uvek je sa vama, u vašim najlepšim trenucima, a da pritom samo još ulepšava vašu lepotu. Ja imam sreću da radim sa parfemima 4 godine i iskreno oni nisu samo prijatelji već i moja ljubav, strast. Svaki je poseban i magičan na svoj način, neki vas odvede u Meksiko, neki na Maldive, a neki u raj… Živit mirise lepo.
VIOLETA: Ja se ne bih složila sa Sandrom 😀 Omiljeni parfem mi je Dior J’adore – uvek i zauvek i samo on. Nisam veliki ljubitelj raznih mirisa niti isprobavanja istih 😀 Između prijateljstva i parfema sebično biram prijateljstvo. Mnogo su mi bitni prijatelji, dajem im se maksimalno, veran i lojalan prijatelj sam. U današnje ludo vreme je jako teško imati prave ljude oko sebe i nekako mi se čini da je luksuz imati prave prijatelje, a ja taj luksuz imam. 🙂

I za kraj NA KAFI SA … (kako ti se dopada i šta misliš o ovom vidu blog posta, koga bi još volela da vidiš na kafi…?)

SANDRA: Popila bih kafu sa kraljicom Drame, Draganom. Ona mi se čini da nam se naše ludačke energije poklapaju. Deluje preee pree zanimljivo na Instagramu. Lepršava lepota puna harizme.
VIOLETA: Gagu (@drammma_queen_blog) poznajem i obožavam je. Volim njenu energiju i pozitivnost. Uvek mi izmami najveći osmeh i sa sigurnošću mogu da kažem da će biti deo “Na kafi sa…” samo da je ulovim 😀

    XoXo, Violeta


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *