Letnji bioskop (Drugi deo)

Letnji bioskop (Drugi deo)

Zdravo! Kao što sam već rekla u prošlom postu očekuje vas 3 nedelje “letnjeg bioskopa”, tako da ću sad samo nastaviti.. Ovaj put sam izabrala vaše filmove. Mnoge filmove ste mi preporučili, izabrala sam 5 koje sam več gledala ili sam upravo odgledala, i koji mi se čine interesatnim.

 1. Brick Mansions (srp.: Plate od cigala)
  -Za neke je najgluplji film, za mene jedan od boljih. Ne razumem zašto mu je ocena oko 5ce, svuda… Svaki film u kojem igra Paul Walker je dobar film. Film je objavljen 5 meseci nakon njegove smrti. Krimi-triler, rekla bih sa komičnim scenama. Droga, bomba, rasulo.. Svaki dan borba za život. Da li je sve uvek po zakonu? Da li vlada radi prave stvari? Možda je više “muški” film, ali znate šta.. i muškarci nekad imaju dobar ukus 😀 😀 😀
 2. Perfect Strangers (srp.: Potpuni stranci)
  -Da li među prijateljima nema tajne, zaista? Da li među parovima i srećnim brakovima nema tajne? Da li je dozvoljeno u životuslaže da bi bilo sve dobro? Šta se dešava kada se bace karte na sto i sve što je prećutano izađe na videlo Da li je dozvoljno u životu i da se slaže da bi na kraju bilo sve dobro ili pak prećuti? Šta se dešava kada krenu igre, pa se na sto bace sve karte i sve ispliva na površinu? Da li su i dalje srećni ili je vreme da se pakuju koferi? hmm..
 3. Demain tout commence (srp.: Sutra sve počinje)
  – Film sam noćas pogledala i definitivno je došao u kategoriju najlepših i možda najtužnijih filmova što se tiče mene. Kolika je zapravo ljubav između oca i ćerke? Ta ljubav je neobjašnjiva, magična, neraskidiva.. Šta se dešava ako neko ipak želi da ih razdovi i da li uspeva u tome, ili pak traje zauvek?
  PS spremite maramice!
 4. Beauty and the Beast  (srp.: Lepotica i Zver)
  -Sećam se kada sam bila mlađa svi smo gledali Diznijeve crtaće, svaka devojčica je imala svoj lik, svaka je bila neka princeza. Ja sam bila Bella! I obožavala sam crtani. Samim tim i ne treba da vas iznenađuje što je ovde, među ovih 5 filmova i “Lepotica i Zver”. Odličan film (ako niste pogledali, obavezno!), odlična gluma, efekti, muzika.. Ne znam da li je to zbog toga što sam kao mlađa volela crtani pa se sad odrazilo i na film, ali definitnovno za mene čista 10tka.
 5. Mrtav Ladan
  -Znate da posoje dva naša filma koja volim. I da, ovo je taj drugi. Odgledala sam ga hiljadu puta i svaki put ima svoju čar, i svaki put je kao da gledam prvi put.. bar se uvek smejem kao da ga prvi put gledam. Šta se dešava kada dva brata pokušaju da švercuju telo pokojnog dede, jer nemaju novac za kartu za voz? Kakve će ih sve nezgodne situacije u tom putu snaći, i da li će na kraju sve da bude dobro… hmmm

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *