Jesen treba da se dočeka na pravi način!

Jesen treba da se dočeka na pravi način!

Zdravo! Primetila sam da vam se dopadaju brzinski postovi, brzinski outfiti.
Živimo u vremenu kada je sve brzo, svi žurimo i jurimo svuda. Pa sam i ja rešila da vam redovno objavljujem i brze i kratke postove. 

I danas sam išla u šetnju sa sestrom. Ovaj put sam se opredelila za pravu jesenju haljinu. 

Sexy Navy Floral Cut Out Long Sleeve Flowy Casual Dress

Teget cvetna haljinica sa sajta AMI CLUBMEAR je pravi izbor da se dočeka jesen. Deblji materijal sa postavom i mala rolka, čine da haljina bude idealna za hladnije dane. A otvorena ramena su haljini dali dodatnu čar. seksipil. 

Sexy Navy Floral Cut Out Long Sleeve Flowy Casual Dress

Udobna, lagana, ali i topla haljina koja nosi naziv “Sexy Navy Floral Cut Out Long Sleeve Flowy Casual Dress” mi je odmah zapala za oko. Odmah sam sebe zamislila u njoj. Kao i sa prethodnom haljinom sa AMI CLUBMEAR sajta i za ovu sa mislila da je letnja, da je materijal tanji. Što mi govori: “Voleta glupačo, čitaj vrstu materijala… Možda tada ne bi očekivala jedno, a dobila drugo!!” Ali nisam razočarana, šta više oduševljena sam. Dezen je idealan za septembar, oktobar… Sa kožnom jaknicom, patikicama ili kratkim čizmama… Iii jedva čekam da dođu hladniji dani!  

Sexy Navy Floral Cut Out Long Sleeve Flowy Casual Dress
Sexy Navy Floral Cut Out Long Sleeve Flowy Casual Dress

Ukoliko se pitate iz kog razloga ne menjam torbicu danima – omiljena. Zaista me je oborila s nogu! Prvo dizajnom, a potom i kvalitetom. Mala, čvrsta, praktična… Jednom rečenicom: “Idealna je za svaku priliku”. Pored torbe tu su i patike. Prošle godine sam se zaljubila u klasične bele patike, ali to i dalje traje. I dalje sam luda za belim patikama. Ta zaljubljenost toliko traje da sam morala da kupim dva para 😀 – u moju odbranu ću vam reći da su bile na sniženju. A sve što je na sniženju, vrišti na sav glas “Kupi me!” 😀 :

Sexy Navy Floral Cut Out Long Sleeve Flowy Casual Dress

Uz ovu prelepu cvetnu haljinu, aksesoari nisu potrebni, ali ja sam se odlučila za sestrine Ray Ban naočare i Daniel Wellington sat i narukvicu. 
Jer jesen treba da se dočeka na pravi način! 

Sexy Navy Floral Cut Out Long Sleeve Flowy Casual Dress

Moram da napomenem da me je i ovaj put sestra fotografisala i da ozbiljno planiram da od nje napravim ozbiljnog i profesionalmnog fotografa. Šta vi mislite o tome? 


Reader Comments

  1. I ovaj kao i onaj prosli Outfit mi je stvarno divan ❤️❤️a to ti je super ideja vidi se da cura ima dara za fotku a jos zamisli da ima Profi aparat u rukama uhh sta bi tek onda bilo 😍😍😍😍definitivno spojiti i jedno i drugo ugodno sa korisnim sto bi se reklo ❤️❤️❤️❤️❤️ jos dvije seke ne moze biti bolja atmosfera 💗srećno vam objema i ljubim punooo jedva cekam nove fotke i tvoje brzinske blog postove jako ih volim Viki ❤️❤️

  2. Bravo za sestru! Svaki kadar je perfektno uhvatila! Ti i ja imamo slican ukus, i ovu haljinu sam gledala na Amiclubwear sajtu, preslatka je. Nisam je porucila jer nisam bila sigurna oko veličine, a sad mozda to promenim jer vidim kako tebi strava stoji! Divna si!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *