Februar – Zaful sajt (iskustvo)

Februar – Zaful sajt (iskustvo)

Ne volim februar, to vam je nešto između zime i proleća. Jedno gubljenje vremena. Po kalendaru najkraći, ali meni najduži mesec. Mesec koji nije ni siv, a ni žut. U to ime sam ušla na Zaful sajt i odabrala najlepše komade koji mogu opisati februar.

Moram priznati da sam bila skeptična, prvi put sam uzela nešto sa kineskog sajta. Tu je suknjica, džemper, torba, kao i nakit i naočare. S obzirom da prvi put uzimam i na razne priče što dobre, što loše u vezi online kupovine, odlučila sam da mi bude raznovrsna kupovina, da na jedan način vidim šta je to najbolje na Zaful sajtu. Ono što je dobro, što na Zaful-u trenutno ima mnogo sniženja, a tu je i Zaful kupon/kod koji dodatno snizi cenu, tako da iskoristite njihovu novu godinu i kupon! Obavezno!

Džemper

Torba

Crna kratka suknjica je uvek najbolje rešenje, za sve prilike. Uz nju sam ukombinovala jednobojan predivan sivi džemepr, jer torba vrišti na sav glas “Proleće dođi trebaš nam!” Zaista sam prijatno oduševljena ovom torbom. Nisam očekivala da će biti toliko kvalitetna. Vez i boje na njoj automacki podsećaju na proleće pa mi je trenutno omiljena. Mala je, ali ono najbitnije svakako staje 😀 Dopada mi se što je praktična. I ako ima na sebi razne boje, lako se kombinuje uz svaku boju i kombinaciju.

Suknjica je prijatnog materijala, viđaćete me u njoj češće. Malo je kraća za moj ukus, ali možda je vreme da ja obučem nešto kratko 😀
Džemper je jako topao. Nije mi na fotografijama izgledao toliko debeo. Što sam starija sve više volim šire džempere, tako da je ovaj idealan!

Prstenčići su me takođe mnogo iznenadili. Imam tanke prste i zaista je teško pronaći odgovarajući za mene, a i da mi se dopada. Pet prstenova na jednom mestu, i svi mi savršeno odgovaraju. Apsolutno sam oduševljena i kvalitetom i dizajnom.
Minđuše sam očekivala da budu veće (moja greška, nisam pogledala dimenzije!) Ali mi se dopadaju. Super su se uklopili uz prstenčiće. Moram da napomenem, ja ne nosim minđuše bižuteriju jer mi ne odgovoraju… ali ove mi uopšte ne smetaju. Nemam crvenilo, nemam onaj neprijatni osećaj, ne steže me, ne svrbi me… Zaista sam konačno pronašla male minđuše koje volim, a koje mi ne smetaju ni posle 12 sati.
Naočare su mi velike, ali sam to i pretpostavila. One su idealne za ono vreme kada morate da odete u nabavku, a tek ste ustali, izgledate “užasno” i nije vam do šminkanja 😀 😀 Volim velike naočare kada mi pokriju pola lica.

Suknjica

DŽEMPER

Torba, prstenčići i naočare

Naočare Zaful

Torba Zaful

Prstenčići

Minđuše

Iskustvo sa carinom… Uff. Ne znam šta da vam na ovo kažem, naša carina vam je mač sa dve oštrice. Nisam bila kući kada je paket stigao, sačekao me je papir kako bih podigla. Na njemu je pisalo 2.500,00 dinara, kada sam otišla da preuzmem paket tražili su mi 501 dinar. Možda je najbolje da na paketu piše da je poklon ili da ne stavljate u jedan paket celu narudžbinu, već da podelite u par paketa.
Nisam najsigurnija, ali koliko su mi rekli i koliko sam čitala i raspitivala se… Citiram.
-“Pošiljke male vrednosti poslate od srane fizičkog lica drugom fizičkom licu, koje nisu komercijalne prirode i za koje nema obaveze plaćanja, u ukupnoj vrednosti do 70 evra (ovakve pošiljke su oslobođene plaćanja carinskih dažbina i PDV). ”
-“Pošiljke male vrednosti, nekomercijane prirode, u ukupnoj vrednosti do 50 evra (ovakve pošiljke su oslobođene plaćanja carinskih dažbina, a PDV se plaća). ”

Moj paket je bio nešto manji od 50 dolara (o da, iskoristite ove kupone i sniženja 😉 vidite šta sve može da se uzme 😀 ) što je po srednjem kursu European Central Bank oko 40-41 evro, i platila sam carinu. Koliko ćete da platite i da li ćete uopšte da platite je postala lutrija.

Sa Zafulom sam oduševljena, zaista sam “ubola” dobre komade, veličina mi odgovara, materijal je dobar, pa čak i za pranje 🙂 Sigurno ćete me u buduće viđati u Zafulinim stvarčicama, jer planiram da iskoristim ovaj kod i super ponudu 😀

Osoba koja me je istrpela po ovoj hladnoći za fotografije je Drago koji stoji iza profila Iz mog ugla.


Reader Comments

 1. Pa sad bih imala kilometarski komentar ali da skratim😉 Hvala na deljenju iskustva, jer je još uvek teško odlučiti se za online kupovinu! A fotografije govore sve koliko si lepo odabrala i kakav je kvalitet! Lepoto piši nam još više na ovu temu💖

 2. Divan post lutko 🙈💕
  Tvoja kosa dominira, ja sam zaljubljena u nju 🙈💕
  Sa Zafulom sam poslednji put imala lose iskustvo, ali su stvarcice zaista divne 🙈💕💕💕

  Outfit je vrrrrh! 🙈 Svaka cast na odabiru! 💕😍🙈

 3. Draga, post je sjajan! Informativan pre svega, a stvarčice koje si poručila su pažljivo birane i dopada mi se što si ovde išla na siguricu u pogledu boja pa to razbila tasnom. Želim da vidim nesto malo ludje u sledećoj porudžbini. 😍 😘 ♥️

  1. Hvala ti!! Da, zbog prvog puta sam baš išla na “proverene” boje i komade, ali svakako imam ludu ideju za sledeći put 😀 <3 <3

 4. Vitka, zgodna, moderna, sa čarobnom kosom! Drago mi je da ti je iskustvo pozitivno, lepe si komade odabrala, a tasnica je preslatka, ja bih nosila uz koznu jaknu i farmerke. Nakit je isto sladak!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *