Crna haljinica, kao najbolje rešenje!

Crna haljinica, kao najbolje rešenje!

Zdravo, dok sam bila “plavuša” iskoristila sam lepo vreme za jedan trenutno omiljeni outfit, a omiljeni outfit-i moraju da vam se prikažu kroz blog post! Zašto kažem dok sam bila “plavuša” desile su se promene i to velikeee, koje ćete videti u narednom STYLE blog postu ili na fotografijama na instagramu ukoliko me pratite 😉

Crna boja je nešto od čega sam ceo život bežala, iz mnogo razloga. Ali što sam starija sve više je prihvatam, shvatila sam da je jako praktična boja, slikabilna i uvek izgledate dobro u crnoj kombinaciji.

Moram pre svega da vam se izvinim na uličnom kršu, ali moram i da se složim sa mojom Tamarom kada kaže da je tuga kada od celokupnog edita jedne fotke najviše vremena ode na “čišćenje” ulice.
Ja sada to vreme očigledno nisam baš imala, nadam se da mi ne zamerate, ali počela sam i da se vežbam, pa obećavam da će sledeće okoline, ulice biti dosta “čistije” na mojim slikama.

Kao što ste već pročitali u pitanju je crna kombinacija. Simi Jo Fashion je zaslužna što sam zavolela crne haljine, definitivno! GIRI BOSS haljina sa džepovima me je oduševila odmah baš zbog tih džepova i 95% pamuka, da li postoji nešto prijatnije trenutno u mom ormanu, ako pričamo o haljinama? – Neeeee!

Dužina haljine je savršena ako mene pitate, nije prekratka, ali nije ni previše duga. Taman! Džepovi haljini daju tu moć da prednji deo haljine izgleda šire što je dobro ukoliko ste proždrljivo prase baš kao ja, na taj način haljina prekriva sve ono što ne treba da se vidi, a otkriva sve ono što treba da se vidi 😀 Ono što moram da napomenem da je ovo haljina koja daje samopouzdanje do univerzuma, dal zbog ovog GIRL BOSS ili mi sam model odgovara ili je ipak do materijala, ne znam ali sa njom ne može da bude loš dan to je provereno!

Ovu haljinicu sam upotpunila sa kratkim crnim čizmicama i kožnom jaknicom. Najveća torba u slučaju da moram i lap top da ponesem i ovaj put samo talasasta kosa.
Do sada ste videli koliko mi se dopadaju stvari Simi Jo Fashion i zbog toga ću ovako javno da kažem jednu stvar…
Molim da se naprave haljine poput ove samo sa dugim rukavima i rolkom ili polu rolkicom! Ukoliko se to kreira, onda ću definitivno ovu zimu provesti samo u Simi Jo Fashion stvarima.

Žao mi je, možda sam dosadna ali šta ću kada mi odgovara trenutno 😀

Da li i vi imate u ormanu ovako neku stvar koju mnogo volite i koju da možete nosili biste svaki dan?


Reader Comments

  1. Da je sreća da ljudi imaju dovoljno vaspitanja da znaju gde đubre treba da se baca da ne moramo i bukvalno i u Photoshopu da čistimo za njima. -.-*
    Kombinacija je jednostavna ali prelepa, sjajno je nosiš, a GIRL BOSS natpis bi i meni dao mnogo samopouzdanja! Takođe ti moram reći da jednako blistaš i da si podjednako lepa bez obzira na boju kose jer ti nova stoji divno kao i stara! :*

    http://www.couture-case.com

  2. Lutko moja moram da priznam da mi se mnogo dopada ovaj outfit bas ti lijepo stoji :* a jedva cekam da objavis i novi post sa novom frizurom,pratim te na instagramu i bas si me odusevila promjenom :* A imam i ja nekoliko stvari koje stalno nosim jednostavo sam navikla i u njima se najbolje osjecam :* ljubim teee

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *